Msov:s nya disk är nu klar!

Den har formgivits av Nina Warnolf. Här är tanken att intresserade ska kunna lösa medlemskap i vår förening, lyssna på konsertintroduktionen, hämta intressant information, möjligen köpa skivor men också träffa likasinnade musikvänner.

Även fortsättningsvis anordnar vännerna introduktioner inför alla Torsdagskonserter. Disken har öppet i samband med konsertintroduktionen 30 minuter innan konsert samt i pausen.

”Ett både klassiskt och modernt uttryck önskades. Idéen med att blanda antika sirliga möbler i en modern och stram kontext var både estetisk och praktisk. Möbelns tre delar anspelar på MSOV:s logotyp med tre stående staplar i olika höjd”

Nina Warnolf, upphovsperson till utställningen om Malmö Live som ständigt kan ses i foajén

Admin Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *